Zakelijk parkeren

Exclusief voor bedrijven

ABP-Logo-600px (1)

123 Parking is het particuliere label van Airport Business Parking.

"Betrouwbaarheid en hoogwaardige service staan centraal"

Gaan u of uw medewerkers regelmatig op zakenreis? Parkeren in de buurt van Schiphol geeft uw organisatie een hoop regelwerk en veel onduidelijkheid over de kosten.

Bij ons huurt u een eigen parkeerplek direct naast de Kaagbaan en weet u voor langere tijd exact uw kosten. Met onze premium shuttle service bent u binnen 4 minuten bij de vertrekhal op Schiphol!

Slechts 4 minuten van de vertrekhal op Schiphol
Veilig parkeren (24/7 camerabewaking en security surveillance)
Extra premium services (laadpalen, overdekt parkeren, wasbeurt, valet service, taxi- en limoservice)
Gratis wisseling van kenteken en/of bestuurder, voor gebruik door zakenrelaties of privédoeleinden
24/7 voor 1 persoon gratis shuttle service en optie tot 3 extra plaatsen voor medereizigers)

Partner worden van Airport Business Parking?

Als dienstverleners in de reisbranche kunt u uw diensten- en serviceaanbod via Airport Business Parking uitbreiden zonder eigen investeringen.

Exploiteer een door u afgesloten contract (een of meerdere parkeerplekken) op basis van uw eigen voorwaarden en tarieven of ontvang een aanbrengcommissie. Lees meer.

Zoals in onze eerdere berichtgeving aangegeven hebben wij onze dienstverlening per 1 juni 2022 stopgezet. Personeelstekort en de enorme impact van de bij iedereen bekende problemen op de luchthaven Schiphol lagen hieraan ten grondslag. Vertraagde bagageafhandeling, wijziging en uitval van vluchten waren de oorzaak dat wij onze dienstverlening niet meer op het door ons gewenste niveau konden uitvoeren.

 

Wel waren wij zeer verrast door de vele positieve en begripvolle reacties op ons besluit om onze activiteiten (voorlopig) stop te zetten. Hieruit bleek een grote tevredenheid over onze wijze van dienstverlening met de nadruk op service en klantvriendelijkheid.

 

De nog steeds voortdurende Schipholproblematiek en de huidige energiecrisis geven ons nog niet het vertrouwen om onze dienstverlening weer te herstarten. Wij zullen de ontwikkelingen afwachten en hopen voorjaar 2023 een definitieve beslissing te kunnen nemen.

 

Wij danken alle onze cliënten voor het vertrouwen in en de blijken van waardering voor onze activiteiten.

 

Verder wensen wij u allen prettige feestdagen en een goed 2023

 

Airport Business Parking en 123 Parking
Cees van Altena en Debby Loevesijn

Stop dienstverlening tot voorjaar 2023