Transparante tarieven

Bij 123 Parking weet u altijd waar u aan toe bent

Prijzen op deze website zijn inclusief 21% btw.

Parkeert u regelmatig zakelijk op Schiphol? Bekijk ons label Airport Business Parking.

* Bij vertrek van of terugkeer op de 123 Parking parkeerlocatie tussen 23:00u en 7:00u rekenen wij een nachttoeslag van €15,00. De toeslag is niet opgenomen in bovenstaande prijzen, aangezien de toepassing afhankelijk is van de geboekte tijden.

** Voor reserveringen met een aankomstdatum/tijd binnen 4 uur na het maken van de boeking rekenen wij een last-minute toeslag van €15 per reservering. De toeslag is niet opgenomen in bovenstaande prijzen, aangezien de toepassing afhankelijk is van de geboekte tijden.

*** Voor personen boven het gratis aantal van 4 wordt een toeslag berekend van €5,00 per persoon.

**** Gezien het feit dat wij altijd ons serviceniveau willen garanderen, kunnen prijzen wijzigen onder invloed van (seizoens)omstandigheden.

Extra services

Met onze extra services bent u van alle gemakken voorzien.

ABP-website-1-min

Laadpaal

+ € 0,45 per kWh

Met onze laadpalen wordt uw auto tijdens de reis opgeladen. Zo kunt u gelijk door naar huis.

Zoals in onze eerdere berichtgeving aangegeven hebben wij onze dienstverlening per 1 juni 2022 stopgezet. Personeelstekort en de enorme impact van de bij iedereen bekende problemen op de luchthaven Schiphol lagen hieraan ten grondslag. Vertraagde bagageafhandeling, wijziging en uitval van vluchten waren de oorzaak dat wij onze dienstverlening niet meer op het door ons gewenste niveau konden uitvoeren.

 

Wel waren wij zeer verrast door de vele positieve en begripvolle reacties op ons besluit om onze activiteiten (voorlopig) stop te zetten. Hieruit bleek een grote tevredenheid over onze wijze van dienstverlening met de nadruk op service en klantvriendelijkheid.

 

De nog steeds voortdurende Schipholproblematiek en de huidige energiecrisis geven ons nog niet het vertrouwen om onze dienstverlening weer te herstarten. Wij zullen de ontwikkelingen afwachten en hopen voorjaar 2023 een definitieve beslissing te kunnen nemen.

 

Wij danken alle onze cliënten voor het vertrouwen in en de blijken van waardering voor onze activiteiten.

 

Verder wensen wij u allen prettige feestdagen en een goed 2023

 

Airport Business Parking en 123 Parking
Cees van Altena en Debby Loevesijn

Stop dienstverlening tot voorjaar 2023